Dragon

3,000.00 kr4,500.00 kr

Ett avspärrningsnät med låg vikt som underlättar uppsättning och nedtagning. Formbeständigt – tänjer sig inte vid hög belastning. Mycket lång livslängd, god kemisk beständighet, UV och färgstabiliserad.

Färg: Orange
Material: HDPE
Maskstorlek: 120×30 mm
Rullängd: 50 m
Rullbredd: 1,2 m, 1,5 m, 1,8 m
Rullvikt: 20 kg, 24 kg
Draghållfasthet: MD/TD 11/15 kN/m

Artikelnr: 90206004 Kategorier: , ,

Beskrivning

För avspärrningar och stängsel där kravet på hög synlighet skall kombineras med enkelt montage är våra orangefärgade polypropénnät ett självklart val.

Näten kännetecknas av att de är mycket lätta att hantera. De är lätta att sätta upp och lika lätta att ta ner. Nätens långa livslängd borgar för att de kan användas om och om igen.

Alla näten är U/V resistenta och färgbeständiga vilket innebär att de påverkas i mycket liten grad av sol, väder och vind. Dessutom har de en hög kemisk beständighet.

Dragon och Gigan är BOP nät vilket innebär att de tillverkas med en patenterad metod där materialet tänjs till nära bristningsgränsen under tillverkningsprocessen (Biaxiellt orienterad polypropén – BOP). Efter snabb avkylning i vattenbad får nätet därefter en mycket stark struktur som inte tänjer sig eller säckar ihop. Nätet behåller sin styrka, form och färgbeständighet, även efter lång exponering mot sol och U/V strålning.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig
Mått

1,2×50 m, 1,5×50 m, 1,8×50 m

Till toppen