Staketpinnar – G-pinnar – trädstöd – stolpar

Våra starka och smidiga G-pinnar är tillverkade av glasfiberarmerad plast och de har en näst intill obegränsad livslängd. De används för att underlätta uppsättningen av våra nät men fungerar också utmärkt som stöd för växande plantor och träd.

Staketpinnar/G-pinnar

G-pinnarna kan flätas in i näten eller användas i kombination med våra Softbinders. De grövre pinnarna kommer med en gummihatt och förstärkt stolpspets i nylon.

För tillfälliga inhägningar fungerar de här tunna g-pinnarna utmärkt. Man flätar in dem i vårt rådjursnät och pinnens skrovliga form gör att nätet sitter uppe

G-pinnarna levereras i följande storlekar och förpackningar:
5 pack Ø 8 mm Längd 1,4 m
7 pack Ø 8 mm Längd 1,9 m
7 pack Ø 8 mm Längd 2,5 m
1-pack Ø 16 mm längd 1,4 m
1-pack Ø 16 mm längd 1,9 m
1-pack Ø 19 mm längd 2,7 m

Trädstöd

Vi har utvecklat ett starkt och smidigt trästöd med förstärkt stolpspets och gummihatt i toppändan. Stödet är tillverkat av UV-resistent glasfiberarmerad plast med näst intill obegränsad livslängd. Använder du våra Softbinders för att förankra trädstammen mot stödet så får du en god fästanordning som ger dig många bekymmersfria år.

G-stolpe

Stark och lätt staketstolpe/G-stolpe

För våra Lättstängsel, som oftast används inom rennäringen där stora snödjup tillhör vardagen, har vi tagit fram en 2,7 m lång och mycket stark G-stolpe.

Vikten på denna stolpe är endast 860 gram.

Stolpen har förstärkt nylonspets i botten och gummihatt i toppen.