Nätuppsättning

Ladda ner:

Tillbehör

Staketpinnar/G-pinnar

Våra starka och smidiga G-pinnar är tillverkade av glasfiberarmerad plast och de har en näst intill obegränsad livslängd. De används för att underlätta uppsättningen av våra nät men fungerar också utmärkt som stöd för växande plantor och träd.

G-pinnarna kan flätas in i näten eller användas i kombination med våra Softbinders

Sträckvajer

En sträckvajer i ovankant på nätet möjliggör ett längre avstånd mellan stolparna och ger dessutom en prydligare uppsättning.

Vajern är en UV-resistent plastöverdragen galvad stålvajer, 3 mm diameter.

Finns i två längder, 22 och 110 m. Levereras komplett med vajerlås.

Nätankare

Nätankare i plast (polypropen)håller ner nätet mot marken. Längd 245 mm, färg svart. Bör kombineras med vår plastbelagda sträckvajer.

Lämpliga som fixering av skyddsnät mot marken när man vill ha en armering i gräsmattan för robotgräsklippare.

Softbinder

Elastisk uppbindare

Softbinder är ett alternativ till vanliga buntband som är elastiskt och öppningsbart vilket underlättar när du skall fixera nätet och behöver öppna Softbindern för att justera in nätet mellan stolpar.

Softbindern blir heller inte stel när du jobbar i kalla miljöer utan håller sig mjuk och följsam. Den tål temperaturer från + 85 till -40 grader C och den är naturligtvis UV beständig likt nät och vajer.

Softbindern kan du återanvända hur många gånger som helst vilket gör den till ett mer hållbart/miljövänligt alternativ jämfört med engångs buntband