Nät och staket för husdjur

Med Allox nät för husdjur kan du tryggt inhägna dina djur. Det är enkelt att sätta upp och håller djuren där de ska vara.

Hundstaket

Hundägare har ofta användning för ett lättuppsatt och underhållsfritt stängsel för sina hundar.

Våra starka och vädertåliga Polypropén nät fungerar mycket bra som hundstaket. De har lång livslängd och är mycket lätta att sätta upp och kräver inget underhåll.

Titta gärna på vår sida om viltskydd där du finner många praktiska tips som visar hur man enkelt sätter upp vår nät. Tips som även fungerar bra för våra hundstaket.

Är terrängen lite ojämn blir ett nät tillverkat av plast betydligt enklare att installera jämfört med ett nät av metall.

‘Ranch’ monterat på trästör med sträckvajer.

Skyddsnät Katt

VI REKOMMENDERAR

Balkongnät

Katt och balkong kan vara ett bekymmer. Med Allox skyddsnät sätter du lätt upp ett nätskydd som effektivt stoppar katten från att rymma.

Balkongnätet skyddar katten men låter ändå katterna få fri utsikt över sin omgivning. Det finns flera sätt att sätta upp nätet.

Obs! Om din katt är benägen att gnaga så tänk på att nätet är av plast rakt igenom, då kanske det är bättre att välja ett nät med metallkärna som Fensanet.

Skyddsnät Fågel

VI REKOMMENDERAR

Finmaskigt nät

Ett finmaskigare nät som lämpar sig utmärkt för voljärer, såväl inomhus som utomhus. Nätet kan lätt klippas till önskvärd storlek med en vanlig hushållssax. Om buntband används för att fästa nät för utomhus-voljärer skall dessa vara av UV-beständig typ.