window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111258803-1');
Djurnäring2022-08-30T13:19:16+00:00

Skyddsnät för djurnäring

Allox skyddsnät fungerar också utmärkt som hönsnät. Tack vare dess lätta vikt är det ett enkelt nät att montera, både på väggar och tak.

Allox har också ett system med lågviktsstängsel som är lämpligt för tillfälliga djurhägn.

Hönsnät – Skyddsnät för hönsgårdar och frigående höns

VI REKOMMENDERAR

Lättinstallerat och formstabilt nät

Ett lättinstallerat, formstabilt och diskret hönsnät, tillverkat av stark och vädertålig polypropen-plast

Nät för större arealer

Då man behöver inhägna större arealer som t.ex. vid anläggningar för frigående höns, är vårt nät SKOG 50 ett utmärkt alternativ till tradtionella stålnät.

SKOG 50 är ett mycket starkt och vädertåligt polypropénnät som är lätt att sätta upp och kräver ringa eller inget underhåll.

Skog 50, 2×100 m

2,950.00 kr5,900.00 krVälj alternativ

Plastöverdraget galvaniserat stålnät

Fensanet är ett plastöverdraget galvaniserat stålnät. Utmärkt att komplettera våra plastnät närmast marken om du behöver ett skydd mot gnagare. Skall du bygga en hönsgård/voljär är det även lämpligt att nätet grävs ned minst 40 cm i marken.

Fensanet, 1×5 m

469.00 krLäs mer

E-Flex

Håller vilt och fåglar borta

Sol och regn släpps obehindrat in på grödan, men fåglar och annat vilt får söka sin föda på annan plats. E-Flex är finmaskigt och maskorna är tillräckligt stora för att släppa in humlor och bin för pollinering, medan nätet även håller de minsta fåglarna på utsidan, och skyddar det som växer på insidan.

Renstängsel

Portabelt lättstängselsystem

Systemet bygger på beprövade starka och väderbeständiga komponenter med tonvikt på enkelhet i hanterandet, i kombination med låg vikt.

Allox har tagit fram ett portabelt ‘Lättstängselsystem’ som i väsentlig grad underlättar upptagning och nedtagning av nät för tillfälliga stängsel och djurhägn.

Stolpen som håller nätet uppe är en mycket stark glasfiberarmerad stolpe, försedd med en kraftig gummihatt och förstärk spets som underlättar nedtryckningen i snö och skare. Längden är 2,7 m vilket gör att den fungerar väl även i djup snö.

För att underlätta uppsättningen och nedtagningen av näten används en speciell uppbindare som kan användas om och om igen. Den är lätt att öppna och stänga även om man har handskar på sig.

Renstängsel i två olika varianter:

Ranch
Ett grönt stängsel, 1,5 m högt polypropénnät med en maskstorlek på 30 x 45 mm. Nätet har en max draghållfasthet av 17 kN/m och levereras i rullängd 50 m.

C-flex
Detta nät är också tillverkat av mycket stark och vädertålig polypropénplast. Här är nätmaskan är ca. 45 x 50 mm. C-flex har en maximal draghållfasthet på 10 kN/m. Nätet levereras i rullängd 100 m

Titel

Till toppen