Loading...
Skyddsnät – Bär, träd, damm 2017-12-05T15:37:01+00:00

Skyddsnät för blommor, träd och buskar

Vill man ha ett diskret men effektivt, starkt och vädertåligt skydd mot rådjur, älg och fågel för trädgårdens växter och bär, då väljer man något av våra tunna svarta HDPP* BOP** nät. Den svarta färgen och den tunna nättråden gör nätet nära nog osynligt mot en grön bakgrund, fast djuren ser nätet och håller sig på avstånd.

*HDPP Hig Density Polypropen.
**Biaxiellt Orienterad Polypropén. En tillverkningsmetod som mångfaldigt ökar styrkan hos nätet.

Skyddsnät Special mot vilt och fågel, 4×5 m

Tunt och väderbeständigt nät

Ett mycket tunt och helt väderbeständigt nät som är svart till kulören vilket innebär att det är näst intill osynligt på någon meters avstånd, däremot så ser fåglar och andra djur nätet. Nätet är så tunt att det lätt formar sig efter blommorna och buskarna som man vill skydda.

Nätet är U/V beständigt, stark, formstabilt och är särskilt lämpligt för uppbyggnad av skydd mot råddjur och fåglar.

Det kan även läggas direkt på marken och vidare över t.ex. rosor och lökväxter.

Allox svarta nät smälter in mot den gröna bakgrunden och ger ett näst intill osynligt intryck.

Träd-, växtnät, 7×9 m

UV-resistent nät för permanent utomhusbruk

Ca 70 m2. Tunt och starkt och näst intill osynligt. Inga knutar eller öglor. UV-resistent för permanent utomhusbruk. Kan läggas över träd, buskar, jordgubbsland etc. Maskan är en unik romboidformat öppning vilket underlättar uppsättandet och nedtagandet av nätet.

Nätmaskans unika utformning gör att nätet inte är rektangulärt utan något avsmalnande mot mitten (timglasform)

Maskstorleken är 15 x 15 mm vilket är tillräckligt för att humlor och bin lätt skall kunna ta sig igenom nätet för att pollinera växterna som nätet skyddar.

Allox svarta nät har tillräckligt stora maskor för att hålla fåglar och vilt borta men släpper in humlor och bin som kan pollinera.

Dammnät, 7×9 m

Håll dammen fri från löv

Vårt stora träd-skyddsnät med en yta på hela 70 m2 lämpar sig utmärkt för att hålla katter och rovfåglar på säkert avstånd från fiskarna i dammen.

Dessutom fungerar nätet som lövfångare för de dammentusiaster som vill hålla sin damm fri från löv och kvistar under hösten. Nätet syns inte på några meters avstånd. Kan ligga kvar över vintern.

Allox svarta nät för damm kan ligga kvar över vintern.